Tagad atbildçðu uz jautâjumiem, kuri mani paðu interesçja un domâju, ka interesçs arî tevi: 1) Jautâjums: vai ðeit tieðâm var nopelnît naudu?
Atbilde: es nezinu. Nekâdas garantijas nedodu. Pats piereìistrçjos, tikai lai vienreiz noskaidrotu vai ar ðâdiem lîdzekïiem var naudu nopelnît. Rezultâtu darîðu visiem zinâmu publicçjot par visu ðo procesu rakstu kâdâ Latvijâ populârâ Web portâlâ.
2) Jautâjums: Kas tad man îsti ir jâdara lai dabûtu naudu?
Atbildi: Ir jâuzinstalç programmiòu, kura nejauki aizòems daïu no tava datora ekrâna (2-3cm augstumâ un visa ekrâna garumâ) un ik pa laikam jâuzmet aci uz jau iepriekð pieminçto cilvçciòu un ja ðis guï jâuzbrauc uz tâ ar peli un ðis atkal sâks staigât.
3) Jautâjums: Kâ dabût naudu?
Atbilde: neko negarantçju, bet tiek apgalvots, ka tad kad ir sakrâts attiecîgais naudas daudzums var pieprasît èeku, kuru uz Latviju nosûtîs aptuveni mçneða laikâ. Pats vçl izmçìinâjis neesmu, jo ðo lietu sâku apskatît tikai pirms kâdas stundas.
4) Jautâjums: Cik âtri tiek skaitîti punkti?
Atbilde: Precîzi nezinu, bet man stundas laikâ ir uzskaitîti jau 566 punkti (1000 punkti ir 1$). Papildus punktus var iegût reìistrçjoties daþâdâs akcijâs, bet es mçìinu no ðîm lietâm izvairîties.
5) Jautâjums: Kâdçï es par ðo stâstu tev?
Atbilde: Tâdçï, ja tu pierakstîsies izmantojot manis doto saiti es saòemðu papildus punktus. Pçc tam, kad bûsi reìistrçjies arî tu varçsi piesaistît cilvçkus par to saòemot punktus.
6) Jautâjums: Ko darît, ja man kaut kas nav skaidrs?
Atbilde:Registrējies http://wolks.ucoz.com/index/3-0-0 ,un sazinies ar mani e-pastaa,vai izmanto viesu graamatu,vai forumu.
Ir vairāki veidi kā var nopelnīt naudu internetā es pieminēšu tikai vienu to kuru es lietoju.
Tātad mums jāiet uz http://wolks.ucoz.com/index/3-0-0 un jāpiereģistrējas. Šajā naudas pelnīšanas veidā tev ir jābūt vismaz 18 gadiem (Tā pieprasa šis naudas pelnīšanas veids ), bet ja tev nav 18 gadu, tad vienkārši samelo un ieraksti ka tev ir 18 gadi.
Uz jūsu e-pastu tiks aizsūtīts links,kur būs jāreģistrējas.
Naudu izmaksā tikai tad ja tev ir nopelnīti vismaz 50 $(Dolāri). Reģistrējoties mums arī vajadzētu norādīt pareizu adresi pretējā gadījumā naudu tu nesaņemsi, jo tur naudu izmaksā izsūtot čeku lai savu naudiņu tu varētu izņemt vienkārši iebāz čeku un pasi kabatā un soļo uz banku un savāc savu nopelnīto naudu!
Man personīgi ir zināmas diezgan daudz metodes kā var nopelnīt naudiņu, bet šī manuprāt ir viss vieglākā lejupielādē no lapas mazu programmiņu ieraksti savu paroli un lietotāja vārdu, un sāc pelnīt.
Protams ne jau ka tu atstāsi savu datoru ieslēgtu visu nakti un nāks nauda neko nedarot tā nebūt nav. Šajā programmā būs josla kas stāvēs tava datora ekrāna augšpusē vai apakšpusē pēc izvēles. Šajā joslā kreisajā pusē būs maz cilvēciņš kuru jāvaktē lai viņš neguļ, bet lēnam ietu uz vietas !
šādi nozīmē ka cilvēciņš guļ un tev neskaita punktus klāt, lai sāktu skaitīt vienkārši uzej uz šī cilvēciņa ar peles kursoru un viņam jāsāk staigāt!
šādi izskatās ka cilvēciņš staigā un skaita klāt tev punktus!
Blakus ir banneri (reklāmas) ja pa reklāmu kādu sāk cilvēciņš skraidīt, tad tev ir jāuzklikšķina ar peles kursoru šim cilvēciņam uz kājām un tad vajadzētu viņam atkal aiziet atpakaļ uz stūrīti un uz vietas staigāt ja tas nenotiek mēģini vēlreiz uzklikšķināt viņam!
uz banneriem vari nespaidīt, tas papildus naudu nedod.
Vēlu veiksmi!!!:v: